Pettäjäsivusto paljasti: Horoskooppimerkki kertoo uskottomuudesta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Horoskooppeja pidetään yleensä turhanpäiväisinä hömpötyksinä. Monet kyseenalaistavat astrologian täysin – miten muka avaruuden kaasupallot voivat määritellä ihmisen luonteenpiirteet ja ominaisuudet. Horoskooppeihin uskovat ihmiset vannovat kuitenkin astrologian nimeen.

Female First varoittaa nyt naisia, joiden puoliso on horoskooppimerkiltään kalat: kalojen merkin aikaan syntyneet miehet eksyvät herkimmin vieraaseen petiin. Pettäjäsivusto Ashley Madison listasi käyttäjänsä horoskooppimerkkien mukaan, ja tuloksissa selvisi pettäjissä olleen eniten kaloja.

Sivuston mukaan naisista eniten pettämisen polulle eksyvät kaksoset, mikäli asiaa voidaan horoskooppimerkeittäin jakaa. Astroseksologina työskentelevä nainen kertoo, ettei ole kovinkaan yllättynyt tuloksista. Hänen mukaansa kalat on merkki, joka hallitsee mielikuvitusta ja fantasiaa. Heidän on vaikea tyydyttää uteliaisuuttaan muuten kuin asioita kokeilemalla.

Luotettavimmat kumppanit löytyivät sen sijaan skorpionimiesten ja vaakanaisten joukosta. Astrologin mukaan vaa’at ovat alati omistautuneet parisuhteelle, kun taas skorpionit rakastuvat niin intohimoisesti kumppaniinsa, etteivät edes harkitse hairahtumista. Ashley Madisonin perustaja Noel Biderman kokee tulokset mielenkiintoisina. Hänen mukaansa erot eri horoskooppien välillä ovat jo niin selkeät, että niitä on vaikea kyseenalaistaa.