Jesse Kaikurannan menestys jatkuu hurjana – taas uusi rajapyykki ylitetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Jesse Kaikuranta nousi kertaheitolla tähdeksi The Voice of Finland -ohjelmasta, vaikka hän ei voittanutkaan realitykisaa. Sittemmin hän on kuitenkin osoittautunut ylivoimaisesti koko ohjelman suosituimmaksi tähdeksi.

Viime vuonna 2. marraskuuta julkaistun Jesse Kaikurannan Vie mut kotiin -debyyttialbumin myynti on ylittänyt jo 40.000 kappaleen tuplaplatinarajan. Jesse aloitti keikkailun heti albumijulkaisun jälkeen ja häntä nähdään parhaillaankin yhtyeineen esiintymässä eri puolilla Suomea.

Vie mut kotiin -albumilta ovat nousseet valtaisiksi hiteiksi levyn nimikappaleen lisäksi myös sinkut Järjetön rakkaus ja uusi sinkkuirrotus Näytän sulle rannan. Vie mut kotiin kappale palkittiin myös Vuoden iskelmänä Iskelmän vuotuisessa yleisöäänestyksessä.