Tiesitkö tämän? Kuusi villiä vinkkiä parempaan seksiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jotta seksielämä ei tylsistyisi, on olemassa lukematon määrä erilaisia opuksia ja artikkeleita makuuhuone-elämän vilkastuttamiseen. Nyt on laadittu kuuden kohdan lista, jossa on vinkkejä kokeellisempaan seksielämään. Listan innoittajana on toiminut Fifty Shades of Grey.

Makuuhuoneen puolella kannataa kokeilla esimerkiksi erilaisia roolipelejä. Uudessa roolissa tapahtuva rakastelu saattaa antaa jännityksen lisäksi myös itsetuntoa lemmenleikkeihin. Fantasiamaailmalle ei kuitenkaan saa antaa ylivaltaa, jotta seksissä säilyisi myös todellisuus. Silloin tällöin tapahtuva roolileikki on kuitenkin enemmän kuin sallittavaa.

Myös erilaisilla asuilla ja seksikkäillä puvuilla voi saada lisämaustetta makuuhuoneeseen. Monet miehet haaveilevat esimerkiksi seksikkään sairaanhoitajan kanssa harrastettavasta seksistä, joten miksipä nainen ei voisi hänen mielikseen pukeutua sellaiseksi? Tai vastaavasti hankkia miehen ylle vaikkapa palomiehen asun.

Seksilelut ovat asia, jota ei missään nimessä tule unohtaa edes pariskunnan välisistä lemmentouhuista. Seksilelujen hankkimisen ei välttämättä tarvitse alkaa suoraan seksikeinun ostamisesta, vaan pariskunta voi aloittaa pienimuotoisesti esimerkiksi penisrenkailla tai pikkuvibraattoreilla harjoitellen.

Erilaiset asennot voivat myös piristää seksielämää huomattavasti. Internet on pullollaan erilaisia asento-oppaita ja aiheesta artikkelin kirjoittanut Female First kehoittaakin pariskuntia testaamaan jotain uutta asentoa vähintään kerran kuukaudessa.

Tantraseksi kuulostaa joidenkin mielestä vähän liiankin villiltä, mutta rauhallisen harjoittelun kautta kumppanit voivat oppia saamaan järisyttävimpiä orgasmeja. Tantraseksi lisää myös pariskunnan välistä läheisyyttä samalla, kun vie heidät tajunnanräjäyttävään nautintoon.

Aina ei seksielämää tarvitse piristää pelkästään lakanoiden välissä. Kumppanille voi jutella pikkutuhmia ja kokeilla, saako seksijutut toisessa toivottua kipinöintiä aikaan. Ajatuksilla leikkiminen ja kumppanille ehdotteleminen lienevät parhaimmat tavat päästä testaamaan muita listan neuvoja käytännössä.