Lil Wayne pääsi teho-osastolta – kouristusten syynä huumeiden yliannostus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu räppäri Lil Wayne joutui viime viikolla sairaalahoitoon Los Angelesissa. Aluksi luultiin, että syynä olivat sairaskohtaukset, mutta miehen vapinat osoittautuivatkin lopulta huumeiden yliannostukseksi. Nyt räppäri on päässyt kotiinsa toipumaan.

Muusikko kiidätettiin sairaalaan musiikkivideonsa kuvausten jälkeen, ja hänet vaivutettiin koomaan. Lil Wayne oli sairaalassa yhteensä kuusi päivää, ja kertoo lepäilevänsä siihen saakka kunnes on täysin tervehtynyt.

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Wayne on viettänyt runsaasti aikaa otsikoissa musiikin lisäksi myös lukuisten ase- ja huumekohujen vuoksi. Taannoin tähti kertoi suunnittelevansa musiikkibisneksen jättämistä. Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneen Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.