Lisa Rinna paljasti syyn massiivisiin silikonihuuliinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna muistetaan erityisesti hänen muhkeista huulistaan. Nyt nainen paljastaa turhautuneensa iän ikuiseen huulikeskusteluun

Lisa Rinna tahtoi tehdä stopin huulipuheille vieraillessaan alkuviikosta Today-keskusteluohjelmassa. Nainen palasti, että otti silikonia huuliinsa 24-vuotiaana ystävänsä, eli hänen omastakin mielestään liian nuorena. Nainen oli saanut huuli-idean Beaches-elokuvasta, ja hän otti huulisilikonit samaan aikaan parhaan ystävänsä kanssa.

lisarinna_huulet.png

Huulet ovat olleet naisella koko hänen uransa ajan, ja nyt 49-vuotias kaunotar tunnustaa, että ilman huulia hän ei olisi edes saavuttanut menestystään. Lisa Rinna poistatti huulisilikonit muutama vuosi sitten, koska ne alkoivat kovettumaan ja näyttivät naisen omien sanojen mukaan rumilta.

49-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.