Katie Pricelta kovia syytöksiä exälle – poliisi aloittanut tutkintansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on vähän väliä sanasodassa maansa muun povipommiedustuksen kanssa. Neito on kärhämöinyt julkisesti esimerkiksi uhkean Kelly Brookin kanssa. Vastikään naisten välinen sotatila meni niinkin konkreettiseksi, että Price julkaisi Brookista yläosattoman kuvan Twitterissä.

Tällä kertaa povipommin hampaissa on ex-mies Alex Reid, jota Katie Price syyttää puhelimensa varastamisesta. 34-vuotias neito on kertonut julkkispainijan pitäneen itsellään hänen puhelimensa, kun pari erosi vuonna 2011 yhdentoista kuukauden avioliiton jälkeen. Britannian virkavalta on vahvistanut, että asiasta ovat parhaillaan käynnissä poliisitutkimukset, uutisoi Daily Mail -sivusto.

34-vuotias Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.