Wrestling-tähdestä oikea sankari – repi puun maasta ja pelasti äitinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Wrestling-tähdet ovat raamikkaita miehiä, mutta nyt on varmistunut, että lihaksissa on myös oikeasti voimaa. Ammattishowpainija näytti nimittäin voimansa, kun hän nosti ikkunan edessä tukkeena olleen kolmemetrisen puun maasta. Urotyöllään hän pelasti talossa olleen äitinsä.

Nyt jo eläkkeelle siirtynyt 30-vuotias ammattipainija Chris ”the Masterpiece” Masters teki urotyön Los Angelesissa, kun hänen äitinsä jäi tiistaina jumiin palavaan asuntoonsa.

Äidin naapuri oli lukinnut naisen etuoven ja talon ikkunan edessä oli ollut iso viikunapuu kulkuesteenä. Paikalle ennättänyt painijapoika repi kokonaisen viikunapuun maasta, jotta äiti pääsisi ikkunasta ulos. Sankariteosta ilmeisen ylpeä mies julkaisi tapahtuneesta myöhemmin egoa nostattavia kuvia Twitteriin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter