Abigail Clancyn rohkea asu paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy, eli Abigail Crouch, rankattiin pari vuotta sitten kotimaassaan maailman 10. seksikkäimmäksi naiseksi. Englannin jalkapallomaajoukkueessa pelaavan Peter Crouchin kanssa naimisissa oleva malli tunnetaan Britanniassa myös realitytähtenä.

Abigail Clancy nähdään toistuvasti rohkeissa kuvissa sekä lehtien sivuilla että sosiaalisessa mediassa. Nyt futisvaimonakin tunnettu kaunotar on jakanut Twitter-tililään jälleen paljastavan otoksen. Kuvassa varsin rohkeaan verkkomekkoon ja pikkuisiin alushousuihin pukeutunut Abigail poseeraa vain kädet rintojensa peittona.

– Rakastan tätä mekkoa, tähti twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

27-vuotias brittikaunotar Abigail Clancy, viralliselta nimeltään Abigail Crouch, oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.