Lontooseen maailman herkullisin hotelli: 600 kiloa sokeria koristeluihin

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miltäpä kuulostaisi viettää yö hotellissa, jossa on marenkimatot ja kermakaramellistä valmistetut ikkunalaudat? Lontoon Sohossa avataan kakuista ja herkuista valmistettu hotelli, joka on avoinna vain yhden yön ajan.

Kuva: Tate & Lyle Sugars
Kuva: Tate & Lyle Sugars

Tässä hotellissa vieraita kehoitetaan syömään itsensä ulos. Kakkuhotellia on ollut rakentamassa 14 sokerileipuria, jotka käyttivät leipomiseen yli 2.000 tuntia, ja pelkkään koristelemiseen vierähti 900 tuntia. Koko hotellin herkut vaativat yhteensä yli 600 kiloa sokeria, Metro-julkaisu raportoi.

Hotellin matot on valmistettu marengista ja kylpyammeet on täytetty karamellipopcornilla. Jopa yöpöydän kirjat ovat syötäviä. Herkkuhotellin avulla markkinoidaan Tate & Lyle Sugars -sokeritehdasta. Hotellissa on sokerista valmistettua taidetta kolmessa kerroksessa ja kahdeksassa eri huoneessa. Huoneet on koristeltu eri teemojen mukaan, ja hotellista löytyy esimerkiksi Pirates of the Carribean ja Pääsiäissaari-huoneet.