Nainen, tällaiset miehet eivät halua naimisiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avioliitosta puhuminen saattaa aiheuttaa joillekin miehille pelonsekaisia tunteita ja suoranaista ahdistusta. Nyt verkossa on listattu kymmenen miestyyppiä, jotka eivät tule viemään naistaan koskaan vihille.

Suhde-ekspertti Samantha Daniels julkaisi pilke silmäkulmassa Huffington Postin blogissaan listan, jotta vakavaan suhteeseen haluavat naiset eivät tuhlaisi aikaansa ikisinkkuina eläviin kaksilahkeisiin.

Ensimmäiseksi listalle pääsivät entisen naisensa varjoissa elävät miehet. Vaikka mies vakuuttelisi päässeensä yli edellisestä suhteestaan, mutta jauhaa silti eksästään ja vertailee uutta naista häneen, on tilanne selvä. Mies ei ole vielä valmis vakavampaan suhteeseen uuden kanssa.

Seuraavana listalla komeilevat ”En ole vielä valmis vakavaan suhteeseen” -miehet, jotka vain tahtovat juosta päivät päästään treffeillä eri naisten kanssa. Kolmanneksi pääsivät aina vain parempaa kumppania havittelevat – he eivät tyydy keneenkään. Entäpä ne miehet, jotka lähentelevät jo viittäkymmentä ikävuotta, mutta bailaavat kuten villeinä kaksikymppisinä? He eivät tule koskaan vakiintumaan, vaan ovat syntyneet ikinuoriksi.

Sama pätee myös vieläkin nelikymppisenä uraansa suunnitteleviin. Mikäli mies mielii keski-iässä kohti uusia ja mullistavia haasteita, ei avioliitto välttämättä kuulu suunnitelmien piiriin. Nykyisin myös lähes kaikki yli 50-vuotiaat ovat olleet vähintään kerran avioliitossa. Jos näin ei ole, on mies mahdollisesti satoja naisia treffaillut tuuliviiri, jolla on asettumisvaikeuksia.

Tiukkasanainen lista nosti naimapelkoisten miesten joukkoon myös miehet, jotka eivät usko yksiavioisuuteen ja itsekeskeiset egoistit, joille tärkeintä on vain heidän oma napansa.

Vaikka lapsirakkaat miehet sytyttävät usein naisten mielenkiinnon, on silläkin rajansa miten paljon mies jälkikasvunsa kanssa aikaansa viettää. Mikäli hänellä ei ole naiselle tippaakaan tilaa tai tunteja, saattaa yhteiselo olla täysin mahdotonta myös tulevaisuudessa, paljastaa artikkelin kirjoittanut Samantha Daniels ja antaa viimeiseksi neuvokseen:

– Jos mies myös sanoo deittailevansa muita naisia, jotka eivät kuitenkaan merkitse hänelle muka mitään, miksi sinä sitten merkitsisit sen enempää?