51-vuotias Adrienne Maloof seksikkäässä pyjamassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta tuttu Adrienne Maloof löysi äskettäin itseään huimasti nuoremman toyboyn. 51-vuotias puuma alkoi nimittäin deittailla rokkari Rod Stewartin poikaa, Sean Stewartia.

Pariskunta on ehtinyt jo erotakin kertaalleen, mutta niinpä heidät vain nähtiin yhdessä julkkisbloggari Perez Hiltonin 35-vuotissyntymäpäivillä, jonka teemana olivat pyjamapartyt. Adrienne Maloof oli verhoutunut tilaisuutta varten seksikkääseen alusvaatteeseen, joka onnistui loksauttamaan jopa hänen 32-vuotiaan rakastajansa leuan.

Adrienne erosi äskettäin miehestään tohtori Paul Nassifista kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Pari laittoi suhteelleen pisteen viime vuoden marraskuussa, minkä jälkeen he riitelivät oikeudessa lastensa huoltajuudesta. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa tähdittävät puumanaisen lisäksi muun muassa Brandi Glanville, Kim Richards, Kyle Richards ja Taylor Armstrong.