Belgiassa nuollaan postimerkkejä antaumuksella – tässä syy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pääsiäisen aikaan kauppojen hyllyt notkuvat erilaisia suklaamunia ja -pupuja. Suklaa kuuluu pääsiäiseen siinä missä tiput rairuohon sekaan. Nyt belgialalaiset pääsiäiskorttien lähettäjät saavat lipoa suklaanmakuisia postimerkkejä.

Belgian postitoimisto julkaisi eilen 538.000 postimerkkiä, joissa on suklaa-aiheisia kuvia. Sen lisäksi, että postimerkit näyttävät herkullisilta, on niihin lisätty myös suklaan tuoksua ja hajua. Postimerkkejä lipoessa saakin maistaa herkullisen belgialaisen suklaan kielen päällä.

Postimerkkeihin käytetty, suklaanhajuinen muste yllättää merkkien haistelijat. Postimerkkejä keräilevä Marie-Claire Vertichel paljastaa Yahoo Newsille, että merkkien haju oli hänen mielestään pettymys. Ne tuoksuivat liian hyvälle. Viiden postimerkin setti maksaa 6,2 euroa.