Naapurit tilittävät: ”James Franco on huono naapuri!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkimaailmassakin siipiään kokeillut Hollywood-tähti James Franco tähdittää parhaillaan Suomen valkokankailla nähtävää Mahtava Oz -elokuvaa. Hänet tullaan näkemään tänä vuonna myös rohkean sisältönsä vuoksi kohua herättäneessä elokuvassa Spring Breakers.

Nyt 34-vuotiaan tähden naapurit ovat paljastaneet hänestä uusia ja vähemmän mairittelevia puolia. Useat miehen Los Angelesissa sijaitsevan kodin lähellä asuvat ovat nimittäin tehneet valituksia James Francosta paikalliselle asuntotoimelle. Naapurit väittävät Francon jättävän roskiaan joka puolelle, täyttävän yleiset parkkipaikat ja aiheuttavan runsaasti meteliä.

TMZ-verkkosivuston mukaan ongelmat ovat syntyneet pitkälti näyttelijän perustettua kotiinsa oman tuotantotalon. Paikan päällä käyvät kuvausryhmät tukkivat toistuvasti autoillaan taloon johtavan pienen tien. Lisäksi Francon omien projektien kuvaukset synnyttävät runsaasti jätettä, joka leviää lähialueille.

James Franco tapaili aiemmin Whatever It Takes -elokuvan kuvauksissa tapaamaansa näyttelijätär Marla Sokoloffia. Viiden vuoden jälkeen pari erosi, minkä jälkeen tähti deittaili näyttelijätär Ahna O’Reillya vuoteen 2011. Miehen on huhuttu viime aikoina deittailevan Ashley Bensonia, mutta hän on kieltänyt väitteet jyrkästi.