Kuukautisten selviytymispaketti lanseerattiin: Tamponeja, teetä, herkkuja ja ibuprofeiinia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Newyorkilaiset tytöt ovat perustaneet kuukautiskaupan, jonka ideana on tarjota naisille erityisiä selviytymispaketteja menstruaation ajaksi. Naiset voivat itse koota pakettinsa, joka toimitetaan heidän kotiinsa kerran kuukaudessa – juuri siihen akuuteimpaan aikaan.

Kaupan nimi on The Period Store, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa kuukautiskauppaa. Kaupan perustaneet kaverukset Ashley ja Rubi paljastavat, että heidän liikeideansa syntyi jo vuonna 2010, mutta kauppa avautui nettiin vasta hiljattain.

Verkkokaupan asiakkaat täyttävät sivustolla tietonsa, kuten kuukautiskierron pituuden ja suosituimmat menkkatavarat. Tietojen avulla kaupan henkilökunta osaa lähettää asiakkaalle kustomoidun paketin oikeaan ajankohtaan.

Kaupasta on saatavilla kaikkea terveyssiteistä kuukautiskuppeihin, jotka toimitetaan kotiovelle särkylääkkeiden, pikkutaiteen, herkkujen ja teepussien kera. Pakettien hinnat vaihtelevat reilusta kympistä 25 euroon. Kaupasta uutisoineen HelloGiggles-sivuston mukaan paketti täytti kaikki odotukset ja toi suunnatonta iloa saajalleen.