Kämppis piirsi peniksen sammuneen poskeen – kävi köpelösti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaikki bileissä sammuneet tietävät, että herätessä saattaa kasvoissa koreilla muutakin kuin silmiin muodostunutta rähmää. Yhdysvaltalainen mies ei kuitenkaan osannut ottaa hänelle tehtyä kännipilaa huumorilla, vaan hakkasi miehen naamaan piirtäneen kämppiksen.

Virginialainen 31-vuotias James Watson oli nauttinut alkoholia hitusen liikaa ja sammunut. Hänen hereillä ollut huonetoverinsa oli päättänyt pilailla humalaisen kustannuksella ja piirsi miehen poskeen tussilla peniksen kuvan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Watson oli herättyään kimmastunut kikkelikuvasta niin paljon, että veti kämppistään turpaan. Huonekaveri sai kasvoihinsa vakavia vammoja ja Watson passitettiin poliisilaitokselle. Pahaksi onneksi mies ei kuitenkaan ehtinyt pestä naamaansa kunnolla ennen pidätyskuvaa, joten Watsonin vasemmassa poskessa komeilee vielä valokuvassakin mustalla tussilla piirretty pippelipiirros.