Kardashian suuttui kuvista – varasti paparazzilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian erosi äskettäin popkaunotar Rita Orasta ja herätti myöhemmin kohua solvaamalla ex-tyttöystäväänsä suorin sanoin julkisesti. 26-vuotias mallikomistus on myös lihonut runsaasti eron jälkeen.

Nyt Robert Kardashian on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa merkeissä. Hänestä kuvia ottanut valokuvaaja on nimittäin ilmoittanut poliisille Robertin varastaneen tärkeän osan hänen kamerastaan ja juosseen pakoon.

TMZ-verkkosivuston mukaan Robert raivostui valokuvaajan otettua kuvia, joissa mies esiintyy ilman paitaa. Kardashian varasti kameran muistikortin, mutta kohteliaana miehenä lupasi korvata valokuvaajalle muistikortin hinnan myöhemmin.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat hänen isosiskonsa Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.