Pappa moottoritiellä – ajoi 18 kilometriä vastaantulijoiden kaistalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa connecticutilainen 87-vuotias mies on menettänyt ajokorttinsa ajettuaan väärään suuntaan moottoritiellä. Mies ei ajanut vastaantulijoiden kaistalla vain muutamaa metriä, sillä auton mittariin kertyi matkaa peräti 17,7 kilometrin verran.

Thaddeus Satkowski oli siirtynyt valtatielle vahingossa poistumisväylän kautta. Mies oli ajellut tietä väärään suuntaan niin kauan, kunnes poliisit olivat pysäyttäneet hänet. Poliisi oli seurannut ajelijaa jo tovin ennen kuin he olivat saaneet hänet pysähtymään. Mies menettänee ajokorttinsa virhearviointinsa vuoksi, Daily Mail raportoi.

Amerikkalaisilla moottoriteillä on yleensä 55 – 70 mailin tuntirajoitukset, eli teillä saa ajaa noin 88-112 kilometriä tunnissa. Miehen onneksi hän eksyi vastaantulijoiden kaistalle sunnuntai-iltana, jolloin liikenne oli hieman ruuhka-aikoja kevyempää.