AL: Tauski harkitsee oikeustoimia Putous-vitseistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Tauski on viime aikoina ollut otsikoissa lähes yksinomaan negatiivisessa valossa jouduttuaan taannoin ex-vaimojensa pahoinpitelyväitteiden kohteeksi. Exät Virpi ja Henna esittelivät ruhjeitaan kuvien kera Seiska ja Metropoli -lehdissä.

Kuva: Kaupunkilehti Metropoli
Kuva: Kaupunkilehti Metropoli

Nyt Tauski on kommentoinut tapausta ja sen uutisointia Aamulehden Valo-liitteen haastattelussa. Hän kiisti jyrkästi hakanneensa vaimojaan, ja kertoi harkitsevansa oikeustoimia uutisoinnista.

– Kerätään jutut talteen ja isketään poliisilaitoksen tiskiin. Kun tällaista ruvetaan levittämään, niin me starttaamme hitaasti ja varmasti kulkevan panssarivaunun, jossa ei ole peruutusvaihdetta, Tauski kertoi Aamulehdelle.

Lehtien lisäksi Tauskista on tullut yleinen vitsi myös monissa viihdeohjelmissa. Niistä näkyvin oli huippusuosittu Putous, jonka jaksot keräsivät yli miljoona katsojaa. Ohjelmassa Vuoden sketsihahmo -kilpailun suosikki Samppa Linna vitsaili lukuisia kertoja Tauskin pahoinpitelyistä. Tauski vahvisti, että hänen juristinsa tutkii tapausta.

– En ole ehtinyt seurata näitä ohjelmia, mutta se täytyy tutkia, jos niissä on menty kunnianloukkauksen rajan yli. Kuten sanoin, juristi tutkii näitä asioita, Tauski kertoi.