Nainen käyttänyt 1,2 miljoonaa kauneusleikkauksiin – ei vieläkään tyytyväinen

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Otsikoihin päätyy aika ajoin ihmisiä, joilla kauneuskirurgiset operaatiot ovat menneet yli. Glamourmalli Alicia Douvall on nyt tullut julkisuuteen kertomalla käyttäneensä miljoona puntaa, eli 1,2 miljoonaa euroa, kauneusleikkauksiin.

Simon Cowellinkin kanssa deittaillut brittinainen on teettänyt itselleen operaatioita 17 ikävuodesta lähtien. Tähän mennessä Douvall on käynyt läpi yli 50 leikkausta, joissa on paranneltu esimerkiksi hänen rintojaan, nenäänsä ja silmäluomiaan. Vatsan rasvaimun lisäksi kylkiluita ja varpaita on lyhennetty. Hänellä on myös implantit pepussa, leuassa ja poskissa.

Leikkaukset ovat paitsi maksanut Alicialle omaisuuden, myös tehneet hänestä muovisen näköisen 34-vuotiaan naisen. Douvall kiintyi plastiikkakirurgiaan, koska uskoi olevansa ruma. Hän ei ole kuitenkaan vieläkään tyytyväinen vartaloonsa. Neito syyttää ulkomuodostaan epäpäteviä kirurgeja, jotka suostuivat leikkaamaan epätasapainossa olevaa naista.

– Vein Barbie-nuken vastaanotolle ja näytin heille täsmälleen, mitä halusin minulle tehtävän. En voinut hyvin, olin addiktoitunut leikkauksiin. Kukaan lääkäreistä ei yrittänyt estää minua. He vain halusivat rahani, kertoo Alicia Douvall Daily Mailin haastattelussa.