Aviva Drescher esitteli bikinivartalonsa – ja kyllä kelpasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -draamasarjan suuren suosion myötä televisiossa ryhdyttiin esittämään lukuisia realityohjelmia tosielämän täydellisistä naisista. Niissä seurataan yleensä varsin varakkaiden kotiäitien arkea luksuksen keskellä.

Nyt sarjan New Yorkin versiosta tuttu Aviva Drescher on bongattu lomailemassa Santa Monicassa yhdessä tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär viihtyivät hyvin hotellin uima-altaalla halaillen ja naureskellen.

42-vuotias amerikkalainen Aviva Drescher on realitytähti, joka on tullut tunnetuksi Yhdysvalloissa The Real Housewives of New York -realitysarjan myötä. Julkkistähden lisäksi hän on neljän lapsen äiti. Drescher on naimisissa Wall Streetillä työskentelevän investointipankkiiri Reid Drescherin kanssa.