Olisitko uskonut: Tältä 2 000 kilokaloria näyttää lautasella eri ruokina

Lifestyle · Stara.fi

Painonhallinnassa on tärkeä tietää koska syötyjen ja kulutettujen kalorien suhde on kunnossa. Kerroimme taannoin listauksesta, jossa 200 kilokaloria oli listattuna havainnollisesti erilaisina elintarvikkeina. Kuvallinen listaus osoitti hyvin miten merkittäviä eroja eri ruokien välillä on. Nyt samaa ajatusta on viety hieman pidemmälle videon muodossa.

Kuva: WiseGeek
Kuva: WiseGeek

Verkossa on nyt julkaistu video, jossa eri elintarvikkeita on kasattu kutakin WiseGeekin listauksen mukaisesti 2.000 kilokalorin verran. Esimerkiksi maailmankuuluja Big Mac -hampurilaisia mahtuu määrään vain 3,8 ja isoja kanelipullia 2,27 kappaletta. Sen sijaan vastaava määrä kaloreita on 19 banaanissa ja peräti 60 porkkanassa.