Hämmästyttävä temppu nettivideolla: Palikoiden määrä kasvaa siirreltäessä?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on kuluneella viikolla levinnyt samasta silmänkääntötempusta useita erilaisia versioita. Miljoonia ihmisiä on hämmästyttänyt sama temppu, jota on tehty heidän silmiensä edessä niin paperilla, suklaalevyillä kuin nyt myös Azulejos-keramiikkaneliöillä. Tulos on kaikissa sama.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Azulejosit saavat nyt kyytiä YouTube-videossa, jossa temppu havainnollistetaan hämmentävän hyvin. Taikuri Norberto Jansenson esittelee miten palikoita siirtämällä niiden määrä näyttää kasvavan kerta kerralta. Todellisuudessa niin ei tietenkään tapahdu, mutta videolta käsin katsojan on lähes mahdoton ymmärtää miten se onnistuu. Verkosta selityksiä tapahtumalle kuitenkin löytyy.