Nicole Kidman tahtoo lastensa elävän mielikuvitusmaailmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Nicole Kidman on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Sunday Rosen vuonna 2008 Nashvillessä, ja kaksi vuotta myöhemmin he saivat sijaissynnyttäjän avulla Faith Margaret -nimisen tyttövauvan.

Nyt Nicole Kidman on noussut otsikoihin äitinä, joka kannustaa lapsiaan mielikuvitusmatkailemaan. Kidman on itse nainen, joka uskoo mielikuvituksen suureen voimaan. 45-vuotias näyttelijätär vakuuttaa mielikuvituksen auttavan nykymaailman kiireessä ja paineessa olevia ihmisiä rauhoittumaan. Kun hetkeksi unohtuu haaveilemaan, voi mielen avulla karata pitkällekin matkalle täysin turvallisesti.

Nicole Kidman tahtoo opettaa tämän taidon myös lapsilleen. Femaile Firstin mukaan Nicole rakastaa maata ja tehdä mielikuvitusmatkoja ilman, että hän tarvitsisi siihen ulkopuolelta tulevia apuja. Hän on tehnyt sitä lapsesta asti. Kun hän kannustaa myös lapsiaan unelmoimaan, tahtoo hän samalla muistuttaa, että aikataulutettu arki tarvitsee vastapainoksi vapaata ajatusvirtaa.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia. Näyttelijäkaunotar joutui taannoin lihotuskuurille The Paperboy -elokuvaroolia varten.