Ismo Leikola musiikkiuralle: ”Se on aika haastavaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Stand up -koomikkona tunnettu Ismo Leikola on ehtinyt tekaista myös parodiakappaleen kotimaisen junaliikenteen vaiheista. Pendolino-kappaletta on kuultu miehen keikoilla jo monia vuosia, mutta se päätyi vasta tämän vuoden alussa singlejulkaisun muotoon.

Nyt Leikola kertoi Staran haastattelussa suunnitelmistaan musiikkiuran suhteen.

– Tuossa kappaleessa on taustana vanha Meksikon pikajuna -biisi ja tein siihen uudet sanat. Ei kukaan jaksa kuunnella sitä musiikkina. Mun olisi tarkoitus tehdä ihan oikeita, alusta asti kirjoitettuja uusia biisejä. Katsotaan montako niitä saa aikaiseksi, yksi alkaa olla jo kasassa. Se on aika haastavaa, Ismo Leikola kertoi Staralle.

Miehen unelma on tehdä hauskoja kappaleita, jotka menevät läpi musiikkina komediallisen ulottuvuuden lisäksi. Hän pitää esikuvanaan Bloodhound Gang -kokoonpanon tyylisiä artisteja, joiden hyväntuuliset kappaleet naurattavat ja viihdyttävät kuulijaa.