Kamera katosi Havaijilla 2007 – löytyi nyt Taiwanista! Näin kävi lomakuville

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen nainen oli viisi vuotta sitten ollut Havaijilla lomailemassa, kun hän hävitti kameransa kesken sukellusreissun. Nyt veden alla toiminut kamera on yllättäen löytynyt Taiwanista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Georgiassa asuva Lindsay Scallan luuli, että ei tulisi saamaan yösukellusreissulla kadonnutta kameraansa koskaan takaisin. Lindsayn entinen koulukaveri lähetti kuitenkin naiselle Facebookin kautta viestiä, kun oli kuullut, että Taiwanin rannalta oli löydetty veden alla toimiva kamera, jossa oli vielä toimiva muistikortti sisällä.

Asiasta oli uutisoitu ystävän mukaan Havaijilaisella televisiokanavalla, ja hän oli tunnistanut Lindsayn julkaistujen kuvien perusteella. Kameran oli löytänyt China Airlines -lentoyhtiön työntekijä, joka tahtoo tavata kameran omistajan Havaijilla. China Airlines tarjoutui maksamaan naisen matkan paratiisisaarelle, Fox News raportoi.