Nainen maksoi autokauppiaalle luonnossa – lyhennykset suuseksinä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joskus kaupoilla ollessa saattaa huomata, ettei oman pankkitilin kate anna myöden ostaa haluamiaan tuotteita. Näin kävi myös tennesseeläiselle naiselle autokaupan yhteydessä. Nainen otti käyttöön vanhanaikaisen tavan maksaa osan ostoksestaan, ja suoritti lopulta velkojaan luonnossa.

28-vuotias ostaja halusi saada paremman diilin himoitsemastaan Cadillac-autosta, ja niin hän suostui antamaan automyyjälle suuseksiä. Parivaljakko jäi kuitenkin kiinni epäsopivasta tilanteesta Bloutvillen bensa-asemalla.

Suuseksiakti tapahtui samassa autonsa, jonka mies yritti myydä naisasiakkaalleen. Nainen tunnusti tekonsa heti, mutta ei suostunut kertomaan autosta sopimaansa alennushintaa, uutisoi Times News -sivusto. Naista syytetään nyt prostituutiosta. Automyyjä sai syytteet seksin ostamisesta ja huumeiden hallussapidosta. Molemmat on vapautettu takuita vastaan.