David Hasselhoff murtui muurin mukana – tempaisee näyttävästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ritari Ässä ja Baywatch -tähti David Hasselhoff tunnetaan paitsi näyttelijäurastaan, myös musiikillisista saavutuksistaan. Mies julkaisi kesällä 1989 Looking for Freedom -albumin juuri ennen Berliinin muurin murtumista. Hiljattain Hasselhoff palasi muurille puolustamaan jäljelle jäänyttä muurinpätkää.

Looking for Freedom -levy muodostui Saksassa ajan tunnussäveleksi ja myi kolminkertaista platinaa. Kun muuri purettiin, jätettiin siitä jäljelle 1,3 kilometrin pituinen pätkä, josta on tullutkin yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Valitettavasti kaupunki kuitenkin päätti purkaa osan muurista luksustalojen tieltä.

Hasselhoff riensi muutama viikko sitten Berliiniin puolustamaan monumentaalisen muurin säilyttämistä. Mies on nyt itsekin ilmeisen murtunut loppumuurin purkamisesta. Hän lupasi, että mikäli muurin purkamisuhka etenee seuraavalle tasolle, järjestää hän paikalla valtavan rock-konsertin. Nyt konserttisuunnittelu on sysätty käyntiin ainakin miehen Twitter-päivitysten perusteella. Fanit tukevat tomeran miehen hanketta.

David Hasselhoff tunnetaan Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen näyttelijänä. Miehen musiikillisestä tuotannosta on riipaistu kasaan monia legendaarisia musiikkivideoita, joihin lukeutuvat Hooked on a Feeling, Secret Agent Man ja Don’t Hassel the Hoff.