Törkeää! Pilalle leikelty Joan Rivers haukkui Adelea lihavaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen julkkistähti Joan Rivers on nainen, jonka kasvot ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista. Entinen kaunotar on arvokkaan ikääntymisen sijaan pilannut ulkonäkönsä lukuisilla toimenpiteillä.

Pilatusta ulkonäöstään huolimatta hän näkee oikeudekseen arvostella muiden ulkonäköä tiukkasävyiseen tyyliin – kerta toisensa jälkeen. Nyt Joan Rivers on jälleen kohauttanut sivaltamalla laulajatähti Adelea. Kauneuskirurgian ”ykkösmannekiini” sanoi Adelen olevan pullukka ja laulajan olisi syytä pudottaa painoa.

– Adele on kaunis ja menestynyt, ja hänellä on omaisuutta yli sata miljoonan dollaria. Kohdataan kuitenkin todellisuus: Hän on lihava, Joan tykitti Huffington Postin haastattelussa.

Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Joan Rivers on paljastanut teettäneensä elämänsä aikana yhteensä 739 kauneusleikkausta tai muuta vastaavaa operaatiota.

Brittiläinen hittilaulaja Adele on joutunut uransa aikana lihavuuskohujen keskiöön, kun nettikiusaajat ja kriitikot ovat haukkuneet tähden rehevää ulkomuotoa. Joan Riversin lisäksi hänen painoaan ovat kommentoineet muun muassa Lady Gaga ja Karl Lagerfield. Adele on itse kertonut olevansa tyytyväinen vartaloonsa.

Hiljattain esikoispoikansa synnyttäneen 24-vuotiaan popparin mukaan ilkeät kommentit eivät tunnu pahalta, sillä hän on sinut itsensä kanssa. Adele kertoi aloittavansa laihdutuskuurin, jos hänen painonsa vaikuttaa negatiivisesti naisen seksielämään. Soultähden intohimopuoli voi kuitenkin hänen mukaansa hyvin.