Cory Monteithilla vakava päihdeongelma – hakeutui vieroitukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun Glee-sarjan päätähtiin kuuluvat Cory Monteith ja Lea Michele vahvistivat taannoin seurustelevansa. Uutinen oli varmasti useiden Glee-fanien mieleen, sillä myös heidän roolihahmonsa ovat seurustelleet sarjassa.

Nyt Cory Monteith on kuitenkin otsikoissa hieman vakavemmissa merkeissä. 30-vuotiaan näyttelijän edustaja on paljastanut miehen kirjautuneen vieroitushoitoon päihdeongelman vuoksi. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Monteith joutuu hakemaan apua ongelmiinsa, sillä hän paljasti vuonna 2011 Parade-lehdelle olleensa jo 19-vuotiaana vieroitushoidossa.

– Cory Monteith on ilmoittautunut vapaaehtoisesti päihderiippuvuutta hoitavaan laitokseen. Hän pyytää kunnioittamaan yksityisyyttään ottaessaan välttämättömät askeleet kohti toipumista, tähden edustaja kertoi People-lehdelle.

Cory Monteith näyttelee Glee-musikaalisarjassa Finn Hudson -nimistä opiskelijaa. Ohjelma nousi taannoin otsikoihin hänen ja Lea Michelen roolihahmon välisen seksikohtauksen vuoksi. Hittisarjan lisäksi Cory Monteith on myös nähty esimerkiksi elokuvissa Final Destination 3 ja Monte Carlo.