Johnny Depp yritti pokata Ke$han? ”Meillä oli silmäpeliä…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, nousee toisinaan otsikoihin erikoisilla tempauksillaan ja kommenteillaan. Nyt neitokainen väittää superkomistus Johnny Deppin luoneen häneen villin vietteleviä katseita.

Ke$ha oli ollut Johnnyn kanssa samaan aikaan hirmumyrsky Sandyn uhrien hyväksi järjestetyssä hyväntekeväisyysjuhlassa, kun nappisilmäinen näyttelijä oli selkeästi silmäillyt neitokaista huoneen poikki.

– Me emme jutelleet, meillä oli vain silmäpeliä, nainen paljastaa Femail Firstille.

Ke$ha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi nopeasti hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.