Tyttörakkautta ilmassa! Lena Dunham julkaisi intiimin kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Lena Dunham on noussut maailmanmaineeseen jo nuorella iällä luomallaan ja tähdittämällään Girls-televisiosarjalla. Mainekkaan HBO-yhtiön sarjaa on esitetty Suomessa Yle TV2 -televisiokanavalla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

26-vuotias Lena Dunham tunnetaan mediassa suorasanaisena naisena, joka ei pelkää esiintyä rohkeammissakaan tilanteissa. Nyt tähti on jakanut Instagram-tilillään intiimin kuvan, jossa hän suutelee toisen Girls-sarjan näyttelijättären ja hyvän ystävänsä Jemima Kirken kanssa.

New Yorkissa syntynyt Lena Dunham käsikirjoitti ja ohjasi vuonna 2010 ilmestyneen palkitun Tiny Furniture -elokuvan. Hän oli elokuvan ilmestyessä vasta 24-vuotias. Hän on esiintynyt myös elokuvissa Nobody Walks, The Innkeepers, Supporting Characters ja This Is 40.