Popkomistus näpelöi penistään rannalla – kaikkien nähden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Take That yhtyeen keulahahmo Gary Barlowin suojatti ja brittien X Factor -kilpailija Marcus Collins lomailee parhaillaan komean poikaystävänsä ja timmin vartalonsa kanssa Barbadoksen upeissa rantamaisemissa.

Nyt mies on kuitenkin yllättäen bongattiin rantahiekalta käsi housuissa. On-off -poikaystävänsä David Heathin kanssa rannalla nautiskellut Collins on kuvissa punaisen pinkeissä uimahousuissaan aidosti lomasta nauttivan näköinen. Hymyilevä poppari ikuistettiin rannalla käsi uimahousuissa kaivellen, joten liekö housut olleet hänelle vähän liiankin pinkeät?

Marcus Collins tuli toiseksi vuoden 2011 X Factorissa ja teki levytyssopimuksen RCA Recordsin kanssa. Hänen ensimmäinen singlensä oli The White Stripes yhtyeen Seven Nation Army -kappaleen coverversio, mikä herätti närää alkuperäisen esittäjän fanien keskuudessa. Collins on julkihomo ja työskennellyt parturikampaajana ennen laulajan uraansa.