Charlie Sheen osti ökykartanon – jo kolmas miljoonatalo samalta alueelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai aikoinaan näyttävät potkut Miehen puolikkaat -sarjasta. Sittemmin hänen kerrottiin saavan 100 miljoonaa dollaria, eli noin 82 miljoonaa euroa, Anger Management -televisiosarjan pääroolistaan.

Nyt mies on törsännyt lähes neljä miljoonaa euroa uuteen Hollywoodin kukkuloilla sijaitsevaan kartanoon. Mies omistaa jo samaiselta Mulholland Estates -alueelta kaksi kartanoa, ja tämä on herran kolmas miljoonapytinki. Mies maksoi kahdesta ensimmäisestä talosta noin 5,5 miljoonaa euroa kappaleelta. Femail First tietää, että kyseessä on miljonäärien suosima ja aidattu asuinalue.

Charlie Sheen on hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja. Päihteiden suurkuluttajana tunnettu Sheen on myös tukenut sielunsisko Lindsay Lohania taloudellisesti.