Justin Bieberin sekoilun syy selvisi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Asiantuntijat arvioivat Justin Bieberin tallustelevan urallaan jo lopun ajan alkumetrejä. Poppari on noussut otsikoihin päivittäin ongelmiensa, sekoilujensa ja epäilyttävien tapahtumien takia.

Nyt tästä kaikesta syytetään yhtä henkilöä – ex-rakas Selena Gomezia. Vaikka teini-idolin on sanottu saavan pahoja vaikutteita uusilta ystäviltään, Bieberin lähipiiri kertoo laulajan kuitenkin oireilevan pelkästään rakkaussurujen takia. Hän ei ole toipunut kuulemma vieläkään erostaan Selenasta.

Kun Selena Gomez porskuttaa eteenpäin Bieberia julkisestikin erilaisilla videoilla ja tarinoilla ivaten, joutuu hänen entinen poikaystävänsä päivä päivältä syvemmälle ongelmien suohon. Selena Gomezin kerrotaan myös kiusaavan Bieberiä edelleen monivivahteisilla tekstiviesteillä ja puheluilla, mikä tekee heidän erostaan entistäkin hankalampaa ja sekoittaa pojan päätä entisestään, TMZ raportoi.

Selena Gomezin ja Justin Bieberin rakkauselämää seurattiin aikoinaan tiiviisti mediassa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.