Mies kolaroi auton huumepäissään – tanssi alasti kadulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetissä on levinnyt viime aikoina videoilmiö, jossa ihmiset tanssivat sekopäisinä kuin kukaan ei olisi katsomassa. Joskus vastaavia tanssihetkiä todistetaan myös oikeassa elämässä ilman kameraa.

Floridalainen Felix Lockett aiheutti keskiviikkoaamuna paitsi vaaratilanteen liikenteessä, myös ihmetystä silminnäkijöille toiminnallaan. 34-vuotias mies nimittäin kolaroi autonsa Orange Countyssa sijaitsevalla kadulla. Hän oli päissään marihuanasta ja formaldehydi-kaasuista.

Kolari ei suinkaan lannistanut hyväntuulista ajajaa. Sen sijaan hän käänsi autoradionsa musiikin täysille ja alkoi tanssia alasti kadulla. Tämä näky oli poliiseilla vastassaan, kun he tulivat tapahtumapaikalle.

– Se mies oli alasti. Ei mitään päällään. Tarkoitan, ei yhtikäs mitään. Hän soitti musiikkia todella kovaäänisesti ja tanssi sen tahtiin, kuvaili silminnäkijä Trudy Lane CF News 13 -sivustolle.

Floridan poliisit ovat hämmästyneitä Lockettin auton kemikaalihöyryistä. Kolmelle viranomaiselle tuli autoa tutkiessa huono olo, oireina pääkipua ja oksentamista. Heidät kuljetettiin viranomaisten mukaan myöhemmin sairaalaan. Tekonsa myöntänyt Felix Lockett on nyt syytettynä rattijuopumuksesta.