Kelly Osbourne ei saa värjätä hiuksiaan – stylisti kielsi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa on menossa varsinainen My Little Pony -hiusten valtakausi. Monet pyrkivät sävyttämään hiuksensa violetin, pinkin tai vaikkapa turkoosin värillä. Yksi tunnetuimmista violettipäistä on Kelly Osbourne.

Neitokainen kertoi E! Newsille haluavansa värjätä hiuksensa vihreäksi, mutta hänen stylistinsä kielsi moisen – naisen työmahdollisuudet kuulemma karsiutuisivat vihreiden hiusten takia huomattavasti. 28-vuotias nainen on luvannut pitää violetit hiuksensa kahden vuoden ajan, ja hän on kirjoittanut väristä kirjallisen sopimuksen.

Kelly on tyytynyt kohtaloonsa ja julistaakin itsensä kaikkien ”mummotyttöjen” kuningatareksi. Hänen hiuksensa ovat harmaan, sinisen ja laventelin värisekoitus, joka nähdään usein vanhempien rouvien kutreissa.

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin.