Pusuhuulitytöt huomio! Justin Bieber etsii uutta tyttöystävää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin lähipiiri kertoi laulajan joutuneen viime aikoina ongelmiin pelkästään rakkaussurujen takia, koska hän ei ole toipunut kuulemma vieläkään erostaan. Nyt superjulkkis etsii rinnalleen uutta tyttöystävää.

Bieber kuvailee unelmiensa tyttöystävää hauskaksi tyypiksi, joka saa pojan nauramaan. Hän tarvitsee omien sanojensa mukaan rinnalleen tytön, joka on kaunis sekä ulkoa että sisältä. Lisäksi hänen tulisi olla älykäs, jotta Bieber voisi keskustella hänen kanssaan. Ja mitä tärkeintä, Bieber tahtoo lemmityllään olevan ihanat pusuhuulet.

Bieber valittaa Teen Voguelle, että vaikka hän tutustuu useisiin ihmisiin koko ajan, ja pitää osaa heistä hyvinkin miellyttävinä persoonina, on hänen hyvin vaikea luottaa keneenkään. TMZ paljasti hiljattain, että Selena Gomez ilmeisesti kiusaa Bieberiä edelleen monivivahteisilla tekstiviesteillä ja puheluilla, mikä sekoittaa pojan päätä entisestään.

Selena Gomezin ja Justin Bieberin rakkauselämää seurattiin aikoinaan tiiviisti mediassa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.