Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin yllättävä suunnitelma – yksityinen road trip halki Euroopan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twilight-vampyyripari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin huhutaan suunnittelevan jälleen yhteistä tulevaisuutta, vaikka pariskunnan suhde on ollut viimekesäisestä pettämisskandaalista lähtien yhtä vuoristorataa.

The Sun -lehti uutisoi hiljattain Pattinsonin asuvan Stewartin kotona Los Angelesissa. Heidät on myös nähty viettämässä romanttisia hetkiä yhdessä. Suhdetta yritetään nyt paikkailla yhteisillä matkahaaveilla, jotka kohdistuvat Italiaan, Ranskaan ja Saksaan. Kyseessä on siis automatka yhdessä hyvän ystävän Katy Perryn kanssa. Matkalle mukaan lähtisi Perryn lisäksi myös muita heidän ystäviään.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.