Shakira miljoonavaatimuksista: ”Olin tähti jo ennen sinun tapaamistasi!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu laulajatar Shakira oli taannoin otsikoissa hänen ex-poikaystävänsä, Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan, haastettua hänet oikeuteen. Mies vaatii Shakiralta 100 miljoonaa dollaria, eli noin 80 miljoonaa euroa, vahingonkorvausta sopimusrikkomuksista.

Antonio De La Ruanin mukaan hän toimi Shakiran managerina 11-vuotisen suhteen aikana, ja on näin ollen vastuussa Shakiran menestyksestä. Nyt laulajatar on kuitenkin vastannut oikeudessa väitteisiin ilmoittamalla olleensa kansainväinen tähti jo ennen kuin tapasi Antonion vuonna 2000.

TMZ-verkkosivuston mukaan Shakira myöntää antaneensa miehen opastaa häntä uraansa koskevissa päätöksissä. Laulajattaren mukaan Antoniota ei kuitenkaan koskaan ole nimetty tähden manageriksi, eivätkä he ole allekirjoittaneet mitään, minkä perusteella mies voisi väittää toisin.

Antonio De La Ruanin asianajajan William Reidin mukaan julkkiskomistus käytti yli kuusi vuotta Shakira-brändin luomiseen. Syytteessä kirjoitetaan, että Antonio teki Shakirasta yhden maailman arvokkaimmista poptähdistä viihdemaailmassa. Lisäksi mies väittää olleensa merkittävin tekijä Hips Don’t Lie -hittisinglen menestyksessä.

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi viime vuonna 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa. He saavat pian yhteisen lapsen, jonka uskotaan syntyvän lähiviikkoina.