Suosikkiyhtye keikkayleisölle: ”Pistäkää ne v**un kamerat pois!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki keikkadiggarit tietävät, että yleisön sekaan mahtuu aina niitä, jotka käsi sojollaan napsivat konsertista valokuvia tai videopätkiä koko setin ajan ilman, että keskittyisivät katsomaan esitystä omilla silmillään.

Nyt yhdysvaltalainen indie-rockia soittava Yeah Yeah Yeahs on pyytänyt sekä kirjallisesti että suullisesti fanejaan luopumaan kameroistaan keikan ajaksi. Twitterissä julkaistiin kuva, jossa on yhtyeen selkeä viesti New York Cityn Webster Hallin konserttiyleisölle

– Älkää katsoko esitystä älypuhelimen tai kameran näytön kautta. Pistäkää ne paskavempaimet pois ja kunnioittakaa takana olevaa yleisöä sekä Nickiä, Karenia ja Briania. Rakkaudella kiittäen Yeah Yeah Yeahs.

Yhtyeen laulaja Karen oli vielä antanut SPIN-lehden mukaan keikan alussa yleisölle muutaman minuutin aikaa napsia bändistä kuvia niin paljon kun halusivat, mutta myöhemmin pyytänyt ihmisiä tiukkasanaisesti pistämään kuvauslaitteet pois. Yleisö oli kunnioittanut yhtyeen toivetta.

Yeah Yeah Yeahs on vuonna 2000 perustettu yhdysvaltalainen rokkiyhtye. Heiltä on ilmestynyt kolme studioalbumia, kolme EP-levyä ja yhdeksän sinkkua. Yhtyeen neljäs albumi, nimeltään Mosquito, ilmestyy 16. päivä huhtikuuta.