Huippuskeittari Tony Hawk Havaijilla ilman paitaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman menestyneimpien ja tunnetuimpien rullalautailijoiden joukkoon lukeutuva Tony Hawk tunnetaan muun muassa omista nimikkopeleistään ja 900-asteisesta ilmapyörähdyksestään. Hän oli aikoinaan 12 vuoden ajan maailmanmestari.

44-vuotias skeittaritähti lomailee parhaillaan Havaijilla. Mies lekottelee rannalla ilman paitaa olutta siemaillen ja ystävien kanssa paratiisisaaren tunnelmasta nauttien. Kaliforniassa kasvanut Anthony Frank ”Tony” Hawk aloitti ammattilaisuransa jo 14 vuoden iässä.

Hänen nimikkopelinsä ovat olleet menestyksekkäitä niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Hawk on tehnyt skeittiuransa lisäksi hyväntekeväisyystyötä köyhien avuksi. Huippuskeittari on ollut kolmesti naimisissa Cindy Dunbarin, Erin Leen ja Lhotse Merriamin kanssa. Hänellä on neljä lasta avioliitoistaan: Riley, Spencer, Keegan ja Kadence Clover.