VR:n lippujärjestelmä kaatunut – matkustajat raivoissaan!

Digi Matkailu · Stara.fi

Rautatieyhtiö VR on parhaillaan varsinaisessa kurimuksessa, kun sen lipunmyyntijärjestelmä on jälleen kerran kaatunut. Valtaosa asemien lipunmyyntipisteistä on nimittäin tällä hetkellä poissa käytöstä, ja asemille on syntynyt siksi pitkiä jonoja.

Esimerkiksi Helsingin rautatieasemalla vain kolme paristakymmenestä automaatista toimii tällä hetkellä, ja jonotuksen takia lukuisat ihmiset ovat myöhästyneet junistaan. Tilanne on aiheuttanut runsaasti ärtymystä myös siksi, että junissa ostetuista lipuista peritään ongelmista huolimatta lisämaksu

20130409-141409.jpg

– Junissa peritään ainakin toistaiseksi viiden euron lisämaksu, Staralle vahvistettiin.

Automaattien lisäksi myös valtaosa lipunmyyntipisteiden laitteista on poissa käytöstä. Vian takia monet ovat myös ostaneet ja maksaneet lippunsa, joka on kuitenkin jäänyt tulostumatta automaatista. Tänään rautatieasemille kannattaa siis suunnata ajoissa, jos mielii saada ostettua junalipun muualta kuin junasta.

20130409-141419.jpg