Kysely paljasti mitä naisten polttareissa TODELLA tapahtuu

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yleensä polttareista puhuttaessa mieleen tulevat hassuihin asuihin puetut sankarit, joita kiikutetaan ympäri kaupunkia paikasta toiseen joko myymässä jotain tai nolaamassa itseään. Naisten polttareissa tehdään usein kuitenkin kauneushoitoja, kokeillaan jotain uutta aktiviteettia tai hemmotellaan morsianta. Vai näinköhän sittenkään?

Hen Night HQ teetti kyselyn, jossa tiedusteltiin naisten polttarikokemuksia ja -paljastuksia. Brittinaisille tehdyn tutkimuksen mukaan polttarisankarit ottavat nimittäin ”viimeisestä sinkkupäivästään” kaiken irti.

Yli puolet naisten polttariseurueista palkkaa stripparin bileisiin. Yllätys on se, että jopa 15 prosenttia heistä päätyy samaisen stripparin kanssa touhuilemaan intimiisti. Miehille ei kerrota juhlien todellisuudesta, sillä 57 prosenttia naisista paljasti, että he pitävät polttareiden tapahtumat salaisuutena.

Naiset pyrkivät pitämään polttaribudjetin alhaisena ja kustannukset pieninä, ja viettävätkin polttarit yleensä vain yhden illan pituisena sessiona esimerkiksi suuremmassa kaupungissa juhlien.