Tässä on iPhone-käyttäjän märkä uni – hinta 15 400 000 dollaria

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen iPhone -älypuhelimiin on tehty tuhansittain erilaisia oheistuotteita ja erityisesti koteloita. Monet ökyrikkaat ovat hankkineet hyvinkin arvokkaita lisävarusteita, mutta nyt ne ovat saaneet haastajan. Hintaa vekottimella on tosin hulppeat 15,4 miljoonaa dollaria.

Maailman kallein iPhone 5 on varsinaisen lisävarusteen sijaan kokonainen puhelin, jonka kuoret ovat tavallisesta poiketen 24 karaatin kultaa ja timantteja.

Suunnittelija Stuart Hughesin luoma tuote tehtiin käsin kiinalaiselle liikemiehelle, ja sen valmistaminen kesti yhdeksän viikon ajan. Kultaisiin kuoriin on upotettu 600 timanttia painoltaan yhteensä 26 karaatia. Applen logoon on upotettu 53 timanttia. Laitteen kylki on tehty safiirilasista.