Liam Gallagher paljasti fanittavansa Justin Bieberiä: ”Lyttääminen lopetettava!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista. Nyt mies julistaa fanittavansa Justin Bieberiä.

– Justin Bieberin lyttääminen on lopetettava tai joudutte vastaamaan minulle, Gallagher uhittelee Shortlist Magazinelle.

Mies sanoo, että niin kutsutut rokkibändit odotuttavat yleisöään keikoilla legendaarisen vartin verran, mutta Bieber pakotti yleisöään odottamaan taannoisella Lontoon The O2-keikalla peräti kaksi tuntia. Se jos mikä on Gallagherin mukaan osoitus aidosta rokkitähden elkeestä.

Gallagher vaikuttaa nykyisin Beady Eye -yhtyeessä, jolta ilmestyy pian BE-niminen levy. Rokkitähti leukailee, että uuden albumin kannessa lukee levyn nimi ja takakanteen hän tahtoo kirjaimet I-E-B-E-R.

– Antakaa Bieberin olla rauhassa. Minä olen Beliber, faniksi julistautunut rokkikukko virnuilee.

Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Yhtyeen jättänyt Noel Gallagher taas julkaisi oman soololevyn. Railakkaista päihdevuosistaan jonkin verran rauhoittunut Liam Gallagher keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan. Miehellä on omien sanojensa mukaan edelleen porttikielto lähes kaikille Lontoon klubeille.