Söisitkö näitä herkkuja? Oksettavia kakkuja konditoriasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saamme katsella televisiosta useita erilaisia kakku- ja kokkausohjelmia, joissa huippukondiittorit ja sokerileipurit luovat hämmästyttäviä taideteoksia kakuista, muffinsseista tai pipareista. Toisinaan luomukset koettelevat sietokyvyn rajoja.

Olemme aiemminkin kertoneet vastaavista herkuista, mutta nyt myös brittiläinen Nevie-Pie Cakes osallistui anatomia-aiheiseen Eat Your Heart Out -tapahtumaan monenkirjavalla kakkukavalkadillaan. Kondiittorien hyppysistä valmistui muun muassa iljettävän näköisiä kynsisienivarpaita, tupakantumpeilla vuorattuja kakkuja ja pikkupurtavaksi irtokorvia.

Kaikki kakut ovat kuitenkin syötäviä herkkuja, vaikka niiden ulkonäkö onkin kuin suoraan Frankensteinin hirviön laboratoriosta. Kakut ovat hämmästyttävän aidonnäköisiä ja ne ovat peräisin leipomosta, jossa yleensä tehdään henkeäsalpaavan kauniita ja herkkiä kakkuluomuksia.