Christinan jäätävät mallikuvat – kuin syntynyt bikinimalliksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Christina Milian lomaili vastikään Meksikon Cabossa naispuolisten ystäviensä kanssa. Tumma kaunotar julkaisi lomatunnelmiaan ihailtavaksi Instagram-bloginsa välityksellä.

Nyt kuumimpiin julkkisäiteihin lukeutuva Christina Milian nähdään Nicolita-uimapukumerkin uusissa mainoskuvissa. Kesän Havana Nights -kokoelmaa mainostava laulajatar on kuvissa seksikkäämpi kuin koskaan pinkeissä ja turkooseissa bikiniasuissaan. Hän todistaa otoksilla olevansa huippukunnossa.

31-vuotias Christina Milian on naimisissa räppäri The Dreamin kanssa. Kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin. Tähti valmistelee parhaillaan uutta levyään ja on siksi näkynyt hieman useammin myös viihdelehdissä.