Seksifantasioiden yleisimmät julkkikset listattiin – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöt päätyvät usein viihdelehtien tekemille listauksille, joissa heitä rankataan ulkonäön, menestyksen, seksikkyyden ja varakkuuden perusteella parhaimmuusjärjestykseen. Nyt Details-lehti on valinnut p*ntavimmat tähdet.

Naisten kuumimpien seksifantasioiden kärkeen on päässyt näyttelijä Ryan Gosling, joka on tullut tutuksi neitokaisille muun muassa elokuvista Drive, The Gangster Squad ja The Place Beyond the Pines. Mies sai 50 prosenttia äänistä. Kuumiksi komistuksiksi kauniimman sukupuolen edustajat nimesivät myös Hollywood-uroot Zac Efronin, Channing Tatumin ja Bradley Cooperin. Muusikoista seksikkäimpänä pidetään Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levineä.

Miesten fantasioiden kohteeksi paljastui Black Swan ja Vain seksiä -elokuvissa nähty tumma kaunotar Mila Kunis. Neito sai 41 prosenttia äänistä. Toiseksi äänestyksessä kipusi uhkea mallikaunotar Kate Upton, joka on saavuttanut lyhyessä ajassa seksisymbolin maineen. Kaksilahkeiset hekumoivat mielellään myös höyryävän kuumasta seksistä näyttelijäkaunotar Jennifer Lawrencen, Jessica Alban ja Megan Foxin kanssa.