Hana Nitsche joogasi stringeissä – näky loksautti leuat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailmasta löytyy toinen toistaan kauniimpia neitokaisia, joista osa onnistuu lyömään itsensä läpi huippumallina. Eräs heistä on saksalainen Hana Nitsche, joka esiintyi muun muassa kotimaansa Huippumalli haussa -ohjelmassa.

Nyt 26-vuotias neitokainen on julkaissut Twitter-palvelussa seksikkkäitä otoksia, joissa Hana joogaa punaisissa alusvaatteissa. Otokset eivät todellakaan mallitähden muodokasta vartaloa peittele, vaan hänen kehonsa jokainen kurvi tulee esiin niukoissa alusvaatteissa.

Hana Nitsche on seurustellut vuoden 2012 lopusta lähtien hip hop -tähti Russell Simmonsin kanssa. Vaimostaan Kimora Lee Simmonsista eronnut keski-ikäinen räppäri on nähty mallineidon kanssa muun muassa yhteisillä rantalomilla.