Rachel McAdams käytti marijuanaa – ikävät seuraukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen elokuvatähti Rachel McAdams on harvakseltaan kohuotsikoissa. Kaunokainen vakiinnutti paikkansa Hollywoodin naistähtenä näyteltyään vuonna 2004 pääroolia romanttisessa elokuvassa The Notebook. Nyt nainen kuitenkin kohahduttaa kannabiskommentillaan.

Nainen kertoi taannoin Jimmy Kimmel Live -showssa nauttineensa kerran marijuanaa unta saadakseen, mutta joutuikin yllättäen aineesta vahvojen hallusinaatioiden riivaamaksi. Nainen oli muun muassa kuunnellut pään sisäistä oopperaa viiden tunnin ajan.

Torontossa asuva näyttelijätär erosi helmikuussa brittitähti Michael Sheenistä. Pariskunta tapasi toisensa Midnight In Paris -elokuvan kuvauksissa. Rachel kertoi kaukosuhteen olleen välillä vaikeaa. Hän seurusteli taannoin myös Ryan Goslingin kanssa kolmen vuoden ajan. Rachel tunnetaan myös menestyselokuvista kuten Kuokkavieraat, Mean Girls, The Family Stone ja Sherlock Holmes.